1 / 68

Hotel Salamanca Montalvo

Salamanca, Spania

Om hotellet

Med et opphold på Hotel Salamanca Montalvo i Salamanca (Montalvos) vil du være en 4 minutters kjøretur unna Romersk bro og 5 minutter fra San Esteban nonnekloster. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 2,4 mi (3,8 km) unna Salamancas nye katedral og 2,5 mi (4 km) unna Plaza Mayor. Føl deg som hjemme i et av de 57 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Romersk bro - 2,8 km
Enrique Estevan-broen - 2,9 km
Salamanca bilhistorisk museum - 3,2 km
Saint Thomas of Canterburys kirke - 3,3 km
Jesuitas Park - 3,4 km
College i Calatrava - 3,4 km
Monumento al Lazarillo de Tormes - 3,4 km
San Esteban nonnekloster - 3,4 km
Puerta de la Torre - 3,5 km
Art nouveau- og art deco-museum - 3,5 km
Cueva de Salamanca - 3,5 km
Las Duenas kloster - 3,5 km
La Torre Del Marque De Villena - 3,5 km
Capilla de Santa Bárbara - 3,5 km
Ieronimus Torres Medievales de la Catedral - 3,5 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Salamanca Montalvo er Salamanca (SLM-Matacan) - 19 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Salamanca? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1249 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har i tillegg concierge-tjenester, bryllupstjenester og TV i fellesområdet. Smak på lokale retter på La Terraza del Montalvo, en restaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé tilbys i ukedagene mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 9 for voksne og EUR 9 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 25.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Salamanca Montalvo

Adresse

Hotel Salamanca Montalvo

Salamanca, Spania

N 40.94016 E -5.668271

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger