1 / 54

Hintok River Camp at Hellfire Pass

Kanchanaburi - River Kwai, Thailand

Om hotellet

Velger du Hintok River Camp at Hellfire Pass når du skal overnatte i Sai Yok, vil du være 2,9 mi (4,7 km) unna Hellfire Pass minnemuseum og 14,3 mi (23 km) unna Sai Yok Yai-fossefallet. Dette resort-hotellet ligger 27,6 mi (44,4 km) unna Hin Dat varme kilder og 27,7 mi (44,6 km) unna Sai Yok National Park Entrance. Føl deg som hjemme i et av de 40 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og minibar. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Khwae Noi River - 0,1 km
Hellfire Pass minnemuseum - 4,3 km
Erawan nasjonalpark - 9 km
Sai Yok Yai-fossefallet - 23 km
Sai Yok Noi-fossen - 23,7 km
River Kwai Golf and Country Club - 41,2 km
Hin Dat varme kilder - 44,4 km
Kaeng lavahule - 44,5 km
Sai Yok National Park Entrance - 44,6 km
Krasae Cave - 45,5 km
Wat PA Luang Ta Bua Yansampanno - 50,3 km

Den foretrukne flyplassen for Hintok River Camp at Hellfire Pass er Suvarnabhumi internasjonale flyplass (BKK) - 251,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel og henting på togstasjonen mot et tillegg. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og shoppingmuligheter. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på The ClubHouse, en av denne resortens 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Lokale retter tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokost med lokale retter: ca. THB 450 for voksne og THB 350 for barn
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 5500 THB (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Hintok River Camp at Hellfire Pass

Adresse

Hintok River Camp at Hellfire Pass

Sai Yok, Thailand

N 14.354037 E 98.929053

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger