1 / 90

Park Gstaad

Om hotellet

Park Gstaad ligger på fjellet i Saanen, mindre enn 15 minutter til fots fra Gstaad skiområde og Eggli skiområde. Dette hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 0,7 mi (1,1 km) unna Gstaad Eggli skiheis og 0,7 mi (1,1 km) unna Rutti skiheis. Føl deg som hjemme i et av de 94 gjesterommene, som har kjøleskap og plasma-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. Underholdningen er sikret med kabel-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gstaad skiområde - 0,9 km
Eggli skiområde - 0,9 km
Gstaad Eggli skiheis - 1 km
Rutti skiheis - 1,1 km
Saanen-Eggli skiheis - 2,3 km
Relleri skiområde - 4,4 km
Horneggli skiheis - 4,5 km
Schonried Horneggli skiområde - 4,9 km
Rellerli skiheis - 5 km
Saanenmöser Hornberg skiområde - 5 km
Wispile gondol - 5 km
Gruyère Pays-d'Enhaut Regional Nature Park - 6 km
Saanenmöser Pass - 8,4 km
Hohi Wispile - 8,7 km
Rougemont Gondola - 8,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Sion (SIR) - 97,3 km
Bern (BRN-Belp) - 81,8 km

Foretrukket flyplass for Park Gstaad er Bern (BRN-Belp).

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og hurtiginnsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjester tilbys henting på togstasjonen uten ekstra kostnad, og ubetjent parkering (inkludert) finnes på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Med et spabad og en badstue er det enkelt å slappe av etter en lang dag i skibakken. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Du kommer deg raskt til bakken med skibussen (inkludert i prisen for oppholdet). Ta deg noe å spise på Avenue Montagne, en av dette hotellets 4 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Sveits. Dette overnattingsstedet er rangert med 5 stars, vist som 5-stjerners på denne siden. Overnattingsstedet er stengt mellom 3. september og 16. desember.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Saanen pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: CHF 5.60 per person, per natt for voksne, CHF 2.95, per natt for gjester som er mellom 12–16 år. Avgiften gjelder ikke barn under 12 år.
  • Turistavgift: CHF 1.00 per person per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kjæledyravgift: CHF 60 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 130.0 CHF per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Park Gstaad

Adresse

Park Gstaad

Saanen, Sveits

N 46.47117 E 7.28804

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger