1 / 41

The Ship Inn

Om hotellet

Velger du The Ship Inn som overnattingssted i Rye, vil du bare ha 10 minutter å kjøre både til Camber Sands og til Rye kulturarvsenter. Dette bed & breakfast-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,1 mi (0,2 km) unna Lamb House og 0,5 mi (0,8 km) unna Landgate. Overnatt i et av de 11 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har vannkoker og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rye kulturarvsenter - 0,1 km
St Anthony of Padua - 0,2 km
Lamb House - 0,2 km
Church of St Mary the Virgin - 0,3 km
Rye St. Marys sognekirke - 0,4 km
Rye Castle Museum - 0,5 km
Rye kunstgalleri - 0,5 km
Landgate - 0,6 km
1066 Country Walk - 0,6 km
High Weald - 1,8 km
Camber slott - 2,3 km
Rye Harbour naturreservat - 3,3 km
Rye Golf Club - 3,8 km
Church of St Thomas a Becket (kirke) - 3,9 km
St. Thomas the Martyr - 4 km

Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og bryllupstjenester. Som gjest på The Ship Inn kan du spise et bedre måltid på The Ship Inn. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 15 for voksne og GBP 15 for barn
  • Kjæledyravgift: GBP 20 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over The Ship Inn

Adresse

The Ship Inn

Rye, England, Storbritannia

N 50.94943 E 0.730811

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger