1 / 100

Hotel de Rougemont & Spa

Gstaad, Sveits

Om hotellet

I Rougemont ligger Hotel de Rougemont & Spa fint til i en regional park. Herfra er vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Gstaad Eggli skiheis og Gstaad skiområde. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 15,5 mi (25 km) unna Glacier 3000 og 19,2 mi (30,9 km) unna Gruyeres slott. Føl deg som hjemme i et av de 33 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar (inkludert) og espressomaskin. Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med en 116-centimeters LCD-TV. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rougemont Gondola - 0,9 km
Rougemont skiområde - 0,9 km
Ski Lift Rougemont - Quoquaire - 1 km
Gastlosen - 2,3 km
Gruyère Pays-d'Enhaut Regional Nature Park - 2,9 km
Saanen-Eggli skiheis - 5,9 km
Schonried Horneggli skiområde - 6,3 km
Chateau-d'Oex-Praz-Perron taubane - 7 km
La Braye - 7 km
Tête des Mourriaux - 8,2 km
Les Gouilles skiheis - 8,5 km
Rellerli skiheis - 8,7 km
Gstaad Eggli skiheis - 8,7 km
Eggli skiområde - 8,7 km
Rutti skiheis - 8,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Sion (SIR) - 96,1 km
Genève internasjonale lufthavn (GVA) - 147,8 km

Foretrukket flyplass for Hotel de Rougemont & Spa er Genève internasjonale lufthavn (GVA).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Rougemont? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 70 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 4 møterom. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et innendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og et spillrom. Kom og spis lunsj eller middag på Restaurant Le Roc, en restaurant som spesialiserer seg på lokale og internasjonale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30 mot et tillegg. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Sveits. Dette overnattingsstedet er rangert med 4 stars, vist som 4-stjerners på denne siden. Overnattingsstedet er stengt om høsten.
  • Pris for frokostbuffé: ca. CHF 35–35 per person
  • Kjæledyravgift: CHF 30 per overnattingsenhet, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 20.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Hotel de Rougemont & Spa

Adresse

Hotel de Rougemont & Spa

Rougemont, Sveits

N 46.488265 E 7.202279

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger