1 / 100

Las Verandas Hotel & Villas

Honduras, Honduras

Om hotellet

I Roatan ligger Las Verandas Hotel & Villas beleilig til ved havet, bare 4 minutter å kjøre fra Megaplaza kjøpesenter Roatan og 7 minutter fra Archs leguan- og marinepark. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 12,3 mi (19,8 km) unna Roatán institutt for marine fag og 14,8 mi (23,8 km) unna Roatán Marine Park. Føl deg som hjemme i et av de 42 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med kjøleskap og LCD-TV. Sengen har overmadrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har badekar eller dusj, regndusjhode og kildevannsbadekar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Pristine Bay golfklubb - 1,6 km
Megaplaza kjøpesenter Roatan - 2,5 km
Archs leguan- og marinepark - 3,7 km
Sandy Bay & West End Marine Park - 4,5 km
Fantasiøystranden - 4,5 km
Marbella strand - 6,7 km
Mahogany Beach - 8 km
Papegøyetrestranden - 9,2 km
Serenity Day Spa - 13,2 km
Blue Harbor tropiske arboret - 17,8 km
Roatán institutt for marine fag - 19,8 km
Roatan museum - 20,3 km
Carambola botaniske hager - 20,3 km
Sandy Bay-stranden - 20,7 km
Roatan Island bryggeri - 23 km

Den foretrukne flyplassen for Las Verandas Hotel & Villas er Roatan (RTB-Juan Manuel Galvez internasjonale flyplass) - 11,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Tilbring dagen på den private stranden eller ta et bad i et av stedets 2 utendørsbassenger. Dette resort-hotellet i middelhavsstil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Gjester kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg), som går innen et område på 8.2 engelske mil. Smak på internasjonale retter på Las Pergolas, en av denne resortens 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 11.00.
  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Las Verandas Hotel & Villas

Adresse

Las Verandas Hotel & Villas

Roatan, Honduras

N 16.367354 E -86.458694

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger