1 / 41

Residenza Sant'Anna del Volterraio

Elba, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar og bideer. Rommet har telefon og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som utendørs tennisbaner, en badstue og et treningssenter. Denne leiligheten i middelhavsstil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På denne leiligheten tilbys det også romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne leiligheten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over Residenza Sant'Anna del Volterraio

Adresse

Residenza Sant'Anna del Volterraio

Rio, Italy

N 42.810534 E 10.367811

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger