1 / 30

Holiday Inn Express Richmond - Midlothian Turnpike, an IHG Hotel

Richmond - VA, USA

Om hotellet

Holiday Inn Express Richmond - Midlothian Turnpike, an IHG Hotel ligger sentralt i Richmond, mindre enn en 15 minutters kjøretur fra University of Richmond og Virginia Commonwealth University. Dette hotellet ligger 18,8 mi (30,2 km) unna Short Pump Town Center og 8,5 mi (13,7 km) unna Broad Street. Føl deg som hjemme i et av de 138 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med hårføner og tannbørste og tannkrem (på forespørsel). Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Johnston-Willis Hospital - 4,8 km
Chesterfield Towne Center - 5,1 km
Chippenham Hospital - 5,9 km
Mid-Lothian Mines Park - 8,5 km
Pony Pasture Park - 9 km
Rockwood Park - 9,2 km
University of Richmond stadion - 9,9 km
Carytown - 10,1 km
Byrd Theater (teater) - 10,5 km
James River - 10,5 km
Byrd Park - 10,8 km
Virginia Museum of Fine Arts - 11 km
Stony Point Fashion Park - 11,3 km
Belle Isle - 11,6 km
Virginia Historical Society - 11,6 km

Den foretrukne flyplassen for Holiday Inn Express Richmond - Midlothian Turnpike, an IHG Hotel er Richmond, Virginia (RIC-Richmond internasjonale flyplass) - 30,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr 2 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og piknikområde. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 10.00.
  • Depositum for kjæledyr: 25.00 USD per natt
  • Kjæledyravgift: USD 25.00 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn Express Richmond - Midlothian Turnpike, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn Express Richmond - Midlothian Turnpike, an IHG Hotel

Richmond, Virginia, De forente stater

N 37.49547 E -77.556435

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger