1 / 39

Holiday Inn Express Richmond Downtown, an IHG Hotel

Richmond - VA, USA

Om hotellet

Holiday Inn Express Richmond Downtown, an IHG Hotel ligger sentralt i Richmond. Hvis du bor her, vil du ha 5 minutter å gå til Virginia Commonwealth University og 5 minutter å gå til Broad Street. Dette hotellet ligger 0,5 mi (0,9 km) unna Greater Richmond Convention Center (messesenter) og 14,7 mi (23,6 km) unna Short Pump Town Center. Føl deg som hjemme i et av de 100 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har safe og skrivebord, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sentrale forretningsdistrikt - 0,3 km
Virginia Commonwealth University - 0,4 km
Broad Street - 0,4 km
Virginia War Memorial - 0,8 km
American Civil War Center at Historic Tredegar (museum) - 0,8 km
Elk's Lodge - 0,8 km
Hippodrome Theater - 0,9 km
Greater Richmond Convention Center (messesenter) - 0,9 km
Canal Walk - 0,9 km
Monument Avenue - 0,9 km
The National - 1 km
Library of Virginia - 1 km
Altria Theater - 1,1 km
Richmond Old City Hall (rådhus) - 1,1 km
Richmond Coliseum - 1,1 km

Den foretrukne flyplassen for Holiday Inn Express Richmond Downtown, an IHG Hotel er Richmond, Virginia (RIC-Richmond internasjonale flyplass) - 14,6 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent treningssenter og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet har dessuten bankettsal og salgsautomat. Inkludert frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.00 i helgene.
  • Pris for selvbetjent parkering: 15 USD per natt (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn Express Richmond Downtown, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn Express Richmond Downtown, an IHG Hotel

Richmond, Virginia, De forente stater

N 37.541 E -77.443344

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger