1 / 63

Hotel Grotticelle

Tropea, Italia

Om hotellet

Underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og bideer. Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og henting på togstasjonen mot et tillegg. Slapp av på den private stranden, eller nyt andre fasiliteter som en utendørs tennisbane og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), shoppingmuligheter og TV i fellesområdet. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Som gjest på Hotel Grotticelle kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller strandbaren. Frokost er inkludert.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Hotel Grotticelle

Adresse

Hotel Grotticelle

Ricadi, Italia

N 38.620031 E 15.837414

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger