1 / 40

ACHAT Hotel Regensburg Herzog am Dom

Om hotellet

Velger du ACHAT Hotel Regensburg Herzog am Dom som overnattingssted vil du bo sentralt i Regensburg, like ved Regensburg katedral og mindre enn 5 minutter unna Steinbroen til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,2 mi (0,4 km) unna Danube River og 0,7 mi (1,1 km) unna St. Emmerams-klosteret. Føl deg som hjemme i et av de 40 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med hårføner og tannbørste og tannkrem (på forespørsel). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Document Niedermuenster - 0,1 km
Regensburg katedral - 0,1 km
Alte Kapelle - 0,2 km
Oskar Schindler Plaque - 0,2 km
Golf Museum - 0,2 km
Domschatz Museum - 0,3 km
Porta Praetoria - 0,3 km
Besucherzentrum Regensburg - 0,3 km
Brückturm-Museum - 0,3 km
Regensburg Historische Museum - 0,4 km
Steinbroen - 0,4 km
Riksdagsmuseet - 0,4 km
Danube River - 0,4 km
House of Bavarian History Museum - 0,5 km
Kepler-Gedächtnishaus - 0,5 km

Den foretrukne flyplassen for ACHAT Hotel Regensburg Herzog am Dom er Franz Josef Strauss internasjonale flyplass (MUC) - 117,9 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Nyt utsikten fra en terrasse og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og levende plantevegg. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys i ukedagene fra kl. 06.30 til kl. 10.00 mot et tillegg. Hotelstars Union tildeler offisielle stjernerangeringer for overnattingssteder i Tyskland. Dette overnattingsstedet er blitt rangert som følger: 4 stars.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 21 for voksne og EUR 10.5 for barn
  • Kjæledyravgift: EUR 15 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for barneseng (babyseng): 15.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over ACHAT Hotel Regensburg Herzog am Dom

Adresse

ACHAT Hotel Regensburg Herzog am Dom

Regensburg, Tyskland

N 49.019138 E 12.098586

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger