1 / 45

Moana Sands Beachfront Hotel

Cookøyene, Cook Islands

Om hotellet

Moana Sands Beachfront Hotel i Rarotonga (Takitumu District) ligger kun en 5 minutters kjøretur fra Muri strand og Maire Nui Botanical Gardens. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 0,7 mi (1,1 km) unna Tikioki Beach og 0,7 mi (1,1 km) unna Tikioki marinreservat. Føl deg som hjemme i et av de 17 gjesterommene, som har et tekjøkken. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med parabol-TV og en DVD-spiller. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Maire Nui Botanical Gardens - 0,3 km
Tikioki Beach - 1,1 km
Tikioki marinreservat - 1,1 km
Matutu Brewing Company - 1,5 km
Takitumu Conservation Area - 1,6 km
Muri Lagoon - 2,3 km
Muri strand - 2,9 km
Muri Night Markets - 3,1 km
Te Vara Nui - 3,4 km
Koromiri - 3,5 km
Avana Harbour - 3,7 km
Koteka Winery - 3,8 km
Wigmore's Waterfall - 6,1 km
Aroa Beach - 7 km
Cocoputt - 7,7 km

Den foretrukne flyplassen for Moana Sands Beachfront Hotel er Rarotonga (RAR-Rarotonga internasjonale flyplass) - 16,6 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og begrenset parkering er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som sykkelutleie. Dette resort-hotellet har i tillegg bryllupstjenester, tur-/billettassistanse og piknikområde. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). På Moana Sands Beachfront Hotel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 25 NZD (én vei)
  • Flyplasstransport per barn: 12.50 NZD (én vei), (fra 2 til 11 år)
  • Gebyr ved tidlig innsjekking: NZD 200 (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: NZD 200 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Byggeaktiviteter foregår ved en nabobygning, og det kan forekomme støy fra byggearbeidet.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Moana Sands Beachfront Hotel

Adresse

Moana Sands Beachfront Hotel

Rarotonga, Cookøyene

N -21.272099 E -159.75369

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger