1 / 36

Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Raleigh, North Carolina, De forente stater

Nær Duke Medicine

Om hotellet

Når du har Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek i Raleigh som overnattingssted, bor du nær flyplassen, kun 15 minutter å kjøre fra North Carolina statsuniversitet og Research Triangle Park (forskningspark). Dette hotellet ligger 11,8 mi (19 km) unna Duke University og 9,1 mi (14,7 km) unna Crabtree Valley kjøpesenter. Føl deg som hjemme i et av de 130 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, designertoalettartikler og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Duke Medicine - 1,6 km
Brier Creek Commons - 1,9 km
Frankie's Fun Park - 4,3 km
Lonerider Brewing Company - 4,9 km
William B. Umstead statspark - 5,7 km
RDU Observation Park - 6 km
Research Triangle Park (forskningspark) - 7,8 km
Lake Crabtree County Park - 8,2 km
Chatham Hill Winery - 8,3 km
Lenovo - 8,4 km
Wake Competition Center - 9,8 km
The Umstead Spa - 12 km
Parkside Town Commons - 12,6 km
Falls Village Golf Club - 13,1 km
Park West Village - 13,4 km

Den foretrukne flyplassen for Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek er Raleigh-Durham International Airport (RDU) - 10,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Raleigh? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 216 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 3 møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på forespørsel uten ekstra kostnad . Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og piknikområde. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen som går innen et område på 5 miles. Som gjest på Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek kan du innta et måltid på H Market eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Kjæledyravgift: USD 150 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Adresse

Hyatt House Raleigh / RDU / Brier Creek

Raleigh, North Carolina, De forente stater

N 35.89576 E -78.80633

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger