1 / 90

Hotel Il Monastero

Sør-Sardinia, Italia

Om hotellet

Underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på den private stranden, eller nyt andre fasiliteter som et spabad og et treningssenter. Dette hotellet i middelhavsstil har dessuten wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og peis i lobbyen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Lokale retter er inkludert og serveres daglig.

  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Il Monastero

Adresse

Hotel Il Monastero

Quartu Sant'Elena, Italia

N 39.17574 E 9.38077

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger