1 / 77

Dreams Onyx Resort & Spa All Inclusive

Punta Cana, Den dominikanske republikk

Nær Sirenis Aquagames vannpark

Om hotellet

Har du Dreams Onyx Resort & Spa All Inclusive i Punta Cana (Uvero Alto) som overnattingssted, vil du være mindre enn en 5 minutters kjøretur unna Sirenis Aquagames vannpark. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 5,7 mi (9,2 km) unna Macao-stranden og 18,4 mi (29,6 km) unna Punta Cana bysentrum. Føl deg som hjemme i et av de 806 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har iPod-dokkingstasjon og minibar (inkludert). Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar med et boblebad og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sirenis Aquagames vannpark - 4 km
Macao-stranden - 9,2 km
Cana Bay golfklubb - 17,6 km
Punta Blanca golfbane - 18,1 km
Arena Gorda-stranden - 18,9 km
Splash Water Park - 19,5 km
Iberostar golfbane - 19,9 km
White Sands Golf Course - 21,5 km
Arena Blanca Beach - 21,9 km
Princess Tower Casino, Punta Cana - 22,5 km
Cocotal Golf and Country Club - 22,6 km
Cortecito-stranden - 23,2 km
Aroma’s Museum - 24,5 km
Playa Los Corales - 25,1 km
Manati Park Bavaro - 26,2 km

Den foretrukne flyplassen for Dreams Onyx Resort & Spa All Inclusive er Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass) - 41,3 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Punta Cana? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1106 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 7 møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 6 utendørsbassenger, en nattklubb og inkludert adgang til badeland. Dette resort-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Denne resorten har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på Carnival Buffet, en av denne resortens mange spisesteder, som omfatter 8 restauranter og en kafé. Får du lyst på en forfriskende drink, kan du besøke en strandbar eller en av overnattingsstedets 11 barer/lounger eller 3 bassengbarer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 18.00.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Dreams Onyx Resort & Spa All Inclusive

Adresse

Dreams Onyx Resort & Spa All Inclusive

Punta Cana, Den dominikanske republikk

N 18.805523 E -68.57798

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger