1 / 84

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng, et dampbad og et treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er ikke sikkert at frokost er inkludert for barn.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Nora Club Hotel

Adresse

Nora Club Hotel

Pula, Italia

N 39.002994 E 9.008681

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger