1 / 32

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng, et spabad og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Som gjest på Stele di Nora kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Byggeaktiviteter foregår ved en nabobygning, og det kan forekomme støy fra byggearbeidet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Stele di Nora

Adresse

Stele di Nora

Pula, Italia

N 39.0094 E 8.99701

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger