1 / 70

Iguana Crossing Boutique Hotel

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Velger du Iguana Crossing Boutique Hotel i Puerto Villamil vil du være på stranden og i umiddelbar nærhet til Galápagos nasjonalpark og 3 minutters gange unna Puerto Villamil-stranden. Dette hotellet ved stranden ligger 0,8 mi (1,3 km) unna Concha de Perla naturpark og 0,8 mi (1,3 km) unna El Embarcadero pir. Føl deg som hjemme i et av de 14 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj med regndusjhode. Rommet har telefon og safe. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Galápagos nasjonalpark - 0,1 km
Puerto Villamil-stranden - 0,3 km
El Embarcadero pir - 1,4 km
Concha de Perla naturpark - 1,5 km
Posada de Flamengos - 1,6 km
Tårenes mur historiske område - 2,3 km
Sierra Negra - 23,5 km

Nærmeste store flyplass er José de Villamil lufthavn (IBB) - 2,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester og vaskeritjenester. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet på forespørsel mot et tillegg. Du tilbys blant annet et utendørsbasseng og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, Iguana Crossing, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 110 USD (én vei)
  • Flyplasstransportavgift per barn: 110 USD (fra 1 til 18 år)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Iguana Crossing Boutique Hotel

Adresse

Iguana Crossing Boutique Hotel

Puerto Villamil, Ecuador

N -0.955949 E -90.97114

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger