1 / 47

La Costa de Papito

Om hotellet

Velger du La Costa de Papito i Cahuita som overnattingssted, bor du nær stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Punta Uva-stranden og Playa Cocles. Dette hotellet ligger 0,2 mi (0,4 km) unna Refugio Nacional de Vida Silvestre Gandoca-Manzanillo og 1,4 mi (2,2 km) unna Talamanca Family Art. Føl deg som hjemme i et av de 12 gjesterommene. Rommene har egen balkong eller terrasse. Kablet og trådløst internett er tilgjengelig. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa Cocles - 0,1 km
Refugio Nacional de Vida Silvestre Gandoca-Manzanillo - 0,5 km
Talamanca Family Art - 2,3 km
Den svarte stranden - 2,9 km
Playa Chiquita - 3,7 km
Punta Uva-stranden - 4,9 km
Grand-stranden - 10,4 km
Bri Bri Waterfalls - 10,8 km
Two Waterfalls - 12,3 km
Puerto Vargas Station - 15,2 km
Cahuita nasjonalpark - 15,4 km
Playa Cahuita - 18,9 km
Playa Blanca - 18,9 km
Negra-stranden - 19,6 km
Cacao Trails - 21,4 km

Den foretrukne flyplassen for La Costa de Papito er San José (SJO-Juan Santamaría int.) - 233,2 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), frisørsalong og tur-/billettassistanse. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). På La Costa de Papito kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 215.00 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over La Costa de Papito

Adresse

La Costa de Papito

Puerto Viejo de Talamanca, Costa Rica

N 9.64966 E -82.73669

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger