1 / 54

Angermeyer Waterfront Inn

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Når du har Angermeyer Waterfront Inn i Puerto Ayora som overnattingssted, bor du ved vannkanten og kun 5 minutter til fots fra Galápagos nasjonalpark og Playa de los Alemanes. Dette hotellet ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Bahía de la Academia og 0,1 mi (0,1 km) unna Malecón. Føl deg som hjemme i et av de 16 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa de los Alemanes - 0,1 km
Bahía de la Academia - 0,1 km
Malecón - 0,1 km
Las Grietas - 0,2 km
Galápagos nasjonalpark - 0,3 km
Las Ninfas Lagoon - 1 km
Fishing Piers - 1,1 km
Charles Darwin forskningsstasjon - 2,3 km
Tortuga Bay strand - 1,3 km
El Garrapatero strand - 21,4 km
El Chato Ranch - 22,2 km
Rancho Primicias - 22,3 km
Los Gemelos synkehull - 22,4 km

Den foretrukne flyplassen for Angermeyer Waterfront Inn er Isla Baltra (GPS-Seymour) - 48,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt mot et tillegg. Nyt utsikten fra en takterrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har i tillegg concierge-tjenester, bryllupstjenester og peis i lobbyen. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg), som går innen et område på 5 km. Ta deg noe å spise på La Cueva de Gus, en temarestaurant hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over havet og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.30.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum under springbreak: 61 USD per natt (for opphold mellom 19. desember og 04. januar)
  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 75 USD (tur-retur)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 85.0 USD per dag
  • Avgift for ekstraseng: 67.10 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Angermeyer Waterfront Inn

Adresse

Angermeyer Waterfront Inn

Puerto Ayora, Ecuador

N -0.75070946 E -90.30976408

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger