1 / 100

San Jose de Puembo Quito Airport, an Ascend Hotel Collection

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Velger du San Jose de Puembo Quito Airport, an Ascend Hotel Collection når du skal overnatte i Puembo, vil du være 9 mi (14,5 km) unna Scala Shopping Mall og 10,3 mi (16,6 km) unna Paseo San Francisco. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 16,6 mi (26,6 km) unna Cayambe Coca Ecological Reserve. Overnatt i et av de 78 gjesterommene, som har LED-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ilaló - 13,6 km
Scala Shopping Mall - 14 km
Scala Shopping Mall - 14,5 km
Cumbaya Park - 15,8 km
Paseo San Francisco - 16,6 km
San Francisco de Quito universitetet - 16,8 km
Sanctuary of El Guápulo - 21 km
Statue of Francisco de Orellana - 22 km
Andina Simón Bolívar universitet - 23 km
Centro Comercial Multicentro - 23,1 km
Nasjonal polyteknisk skole - 23,3 km
General Rumiñahui Coliseum - 23,5 km
Concentración Deportiva de Pichincha - 23,5 km
Gabriela Mistral Square - 23,7 km
Foch-plassen - 23,9 km

Den foretrukne flyplassen for San Jose de Puembo Quito Airport, an Ascend Hotel Collection er Quito (UIO-Mariscal Sucre internasjonale flyplass) - 17,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Puembo? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1500 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og 8 møterom. Gjestene tilbys buss fra flyplassen til hotellet døgnet rundt uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 spabad, et døgnåpent helsestudio og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og gavebutikk/kiosk. Smak på internasjonale retter på Le Gourmet, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for langtidsparkering utendørs: 5 USD per natt
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 USD per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 10.00 og kl. 17.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Opptil 2 barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Man trenger ikke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over San Jose de Puembo Quito Airport, an Ascend Hotel Collection

Adresse

San Jose de Puembo Quito Airport, an Ascend Hotel Collection

Puembo, Ecuador

N -0.191115 E -78.35162

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger