1 / 48

andBeyond Vira Vira

Temuco , Chile

Om hotellet

Dersom du velger andBeyond Vira Vira når du skal besøke Pucón, bor duved en elv samtidig som du er 7 mi (11,2 km) unna Ojos del Caburga og 7 mi (11,3 km) unna Villarrica nasjonalpark. Dette hotellet med skimuligheter ligger 7,9 mi (12,8 km) unna Caburgua-sjøen og 8,3 mi (13,3 km) unna Río Liucura Valley. Føl deg som hjemme i et av de 18 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har iPod-dokkingstasjon. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Kablet og trådløst internett er tilgjengelig. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ojos del Caburga - 11,2 km
Villarrica nasjonalpark - 11,3 km
Caburgua-sjøen - 12,8 km
Río Liucura Valley - 13,3 km
Cascadas de Rio Turbio - 14 km
Los Pozones - 14,8 km
Huerquehue nasjonalpark - 15,2 km
Feria Artesanal - 15,8 km
Museo Mapuche Pucon - 15,9 km
Santa Clara Monastery - 16 km
La Poza - 16,1 km
Villarrica-sjøen - 16,6 km
El Claro Waterfall - 16,6 km
Enjoy Pucon kasino - 16,7 km
Pucon-stranden - 16,7 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og limousin-/privatbiltjenester. Planlegger du en event i Pucón? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 1 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Etter en dag i skibakken kan du slappe av i et av stedets 2 spabad. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og skioppbevaring. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til skibakken. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise i dette hotellets restaurant, som har en bar/lounge og matservering utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Du kan bli bedt om å betale en chilensk merverdiavgift på 19 % på overnattingsstedet. Reisende fra utlandet som betaler med et utenlandsk betalingskort eller bankoverføring, og som har gyldig pass og turistvisum, kan være unntatt denne avgiften.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjester under 12 år har ikke adgang til dette overnattingsstedet. Det er bare for voksne.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over andBeyond Vira Vira

Adresse

andBeyond Vira Vira

Pucon, Chile

N -39.252175 E -71.841585

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger