1 / 47

Provo Marriott Hotel & Conference Center

Om hotellet

Med sin beliggenhet i Provo (Provo Central Business District) er Provo Marriott Hotel & Conference Center mindre enn en 5 minutters kjøretur fra Brigham Young University (universitet) og LaVell Edwards Stadium. Dette hotellet ligger 2,4 mi (3,9 km) unna East Bay Golf Course og 2,9 mi (4,6 km) unna Provo Utah Temple (mormonerkirke). Føl deg som hjemme i et av de 329 gjesterommene, som har kjøleskap og smart-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet, og samtlige rom har en dobbeltsovesofa. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Utah Valley Convention Center - 0,2 km
Provo City Center Temple - 0,5 km
Crandall Historical Printing Museum - 0,8 km
Reed Smoot House (historisk bygning) - 0,8 km
Brigham Young University (universitet) - 1,5 km
Lavell Edwards Stadium (stadion) - 1,7 km
Peaks skøytebane - 2 km
Utah Valley Hospital - 2,1 km
Splash Summit Waterpark - 2,2 km
Mountainlands Family Health Center - 2,3 km
Provo River - 2,3 km
Seven Peaks Water Park Provo - 2,6 km
Castle Amphitheater - 2,9 km
Marriott Center - 2,9 km
LaVell Edwards Stadium - 2,9 km

Den foretrukne flyplassen for Provo Marriott Hotel & Conference Center er Provo, UT (PVU) - 7,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Provo? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 756 kvadratmeter, blant annet konferanserom og 19 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng, et spabad og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Du kan spise lunsj eller middag på Slate, en restaurant som spesialiserer seg på amerikanske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. USD 19 per person
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra mai til september.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.00 og kl. 23.00.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Provo Marriott Hotel & Conference Center

Adresse

Provo Marriott Hotel & Conference Center

Provo, Utah, De forente stater

N 40.23478 E -111.661385

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger