1 / 36

Hotel Contriz

Umbria, Italia

Om hotellet

Hvis du velger Hotel Contriz som ditt overnattingssted når du skal besøke Povoa De Varzim, bor du nær golfbanen og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Estela sognekirke og Navais-kirken. Dette hotellet med golfmuligheter ligger 2,5 mi (4,1 km) unna Estela Golf Club og 3,3 mi (5,4 km) unna Apulia-stranden. Overnatt i et av de 29 gjesterommene, som har LED-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene inkluderer bideer og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og aviser på hverdager (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Estela sognekirke - 2 km
Estela Golf Club - 3,5 km
Apulia-stranden - 3,9 km
Navais-kirken - 3,9 km
Ofir strand - 7,8 km
Redonda-stranden - 9,3 km
Monumento Homem do Mar - 9,4 km
Praca do Almada - 9,6 km
Casino da Povoa - 10,1 km
Golfe da Quinta da Barca - 11,4 km
Vila do Conde-akvedukten - 12,9 km
Convento de Santa Clara - 13 km
Praca da Republica - 13,1 km
Casa do Barco - 13,1 km
Mosteiro de Santa Clara - 13,1 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Contriz er Porto (OPO-Dr. Francisco de Sa Carneiro) - 39,2 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet sykkelutleie eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og vestibyle. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Ett barn som er 7 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart Hotel Contriz

Adresse

Hotel Contriz

Povoa De Varzim, Portugal

N 41.461606 E -8.748952

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger