1 / 100

Hotel Haikko Manor & Spa

Helsinki, Finland

Om hotellet

I Porvoo ligger Hotel Haikko Manor & Spa beleilig til ved sjøen, bare 1 minutter å kjøre fra Albert Edelfelts atelier og museum og 6 minutter fra Kokonniemi. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 3,4 mi (5,5 km) unna Old Porvoo og 3,6 mi (5,7 km) unna J.L. Runeberg's Home. Føl deg som hjemme i et av de 208 gjesterommene, som har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, hårføner og badekåper. Rommet har telefon og blendingsgardiner/gardiner. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Albert Edelfelts atelier og museum - 0,8 km
Kokonniemi - 4 km
Old Porvoo - 5,5 km
J.L. Runeberg's Home - 5,7 km
Lundi Shopping Center - 6,1 km
Porvoo Doll and Toy Museum - 6,2 km
Doll & Toy Museum - 6,7 km
Porvoo katedral - 6,7 km
Porvoo museum - 6,8 km
Tervajärven uimaranta - 11,6 km
Fagelmossen Nature Reserve - 17,6 km
Dalgardin Nature Reserve - 18,7 km
Lovstan Nature Reserve - 19 km
Nevas Golf - 22,8 km
Stormossenin Sipoo Nature Reserve - 23,3 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Haikko Manor & Spa er Helsinki-Vantaa lufthavn (HEL) - 48,4 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 20 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som et helsestudio og et innendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og frisørsalong. Smak på skandinaviske retter på Haikko Manor Restaurant, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 3 barer/lounger. Inkludert kontinental frokost serveres fra kl. 07.00 til kl. 10.00 på hverdagene og fra kl. 08.00 til kl. 11.00 i helgene.
  • Avgift for barneseng (babyseng): 15.0 EUR per natt
  • Avgift for ekstraseng: 40.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Hotel Haikko Manor & Spa

Adresse

Hotel Haikko Manor & Spa

Porvoo, Finland

N 60.35296 E 25.62035

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger