1 / 35

Hotel Villa Ottone

Elba, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet limousin-/privatbiltjenester, en PC-stasjon og hurtiginnsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørsbasseng, en utendørs tennisbane og et dampbad. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Etter en lang dag kan du ta en velfortjent pause og slukke tørsten i baren/loungen, strandbaren eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart over Hotel Villa Ottone

Adresse

Hotel Villa Ottone

Portoferraio, Italia

N 42.80107 E 10.362692

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger