1 / 60

Hotel Universal

Porto, Portugal

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon og safe. Rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter; gjestene kan låse opp rommet med mobilnøkkel.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Hotel Universal

Adresse

Hotel Universal

Porto, Portugal

N 41.14729 E -8.61103

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger