1 / 39

Baiamalva Resort

Lecce, Italia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet en utendørs tennisbane, et dampbad og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Som gjest på Baiamalva Resort kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

Resortavgiften er inkludert følgende:
  • Tilgang til basseng
  • Sportsfasiliteter eller -utstyr

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Et gebyr påløper ved sen utsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Baiamalva Resort

Adresse

Baiamalva Resort

Porto Cesareo, Italia

N 40.278809 E 17.870411

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger