1 / 69

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Port El Kantaoui, Tunisia

Nær Port El Kantaoui-stranden

Om hotellet

Velger du Seabel Alhambra Beach Golf & Spa i Port El Kantaoui som overnattingssted, bor du nær golfbanen, kun en 5 minutters kjøretur unna både Port El Kantaoui-stranden og El Kantaoui golfbane. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 6,2 mi (10 km) unna Sousse strand og 0,6 mi (1 km) unna Acqua Palace Water Park. Føl deg som hjemme i et av de 316 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Rommene har privat bad med badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og sengeoppredning. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

El Kantaoui golfbane - 0,7 km
Acqua Palace Water Park - 1 km
Hannibal Park - 1,5 km
Port El Kantaoui havn - 1,7 km
Zinebledi - 1,8 km
Port El Kantaoui-stranden - 2,1 km
Mall of Sousse - 4,9 km
Grande Mosque - 5,7 km
Casino Veneziano - 10 km
Sousse strand - 10 km
Sousse Ribat (festning) - 10,5 km
Ribat - 10,5 km
Zaouia Zakkak - 10,5 km
Museum Dar Essid - 10,6 km
Great Mosque - 10,9 km

De nærmeste flyplassene er:
Monastir (MIR-Habib Bourguiba internasjonale flyplass) - 28,7 km
Enfidha (NBE) - 33,6 km

Foretrukket flyplass for Seabel Alhambra Beach Golf & Spa er Monastir (MIR-Habib Bourguiba internasjonale flyplass).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Liker du å bade kan du ta turen ned til den private stranden, eller du kan holde deg til et av stedets 2 eller 3 utendørs svømmebasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og et spillrom. Dette hotellet har alt inkludert. Prisene inkluderer mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder. Tillegg kan bli pålagt for visse restauranter, for spesielle middager og retter, for enkelte typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise i en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Stedet har en strandbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Port El Kantaoui pålegger en avgift. Fritak eller reduksjoner kan gjelde. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: TND 12.00 per person, per natt, opptil 10 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Døgnåpent svømmebasseng
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Opptil 4 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Adresse

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Port El Kantaoui, Tunisia

N 35.901928 E 10.586359

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger