1 / 67

Lexis Hibiscus Port Dickson

Malaya-halvøya, Malaysia

Om hotellet

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, limousin-/privatbiltjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bankettsal. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Alkohol tillates ikke på dette overnattingsstedet.

Kart over Lexis Hibiscus Port Dickson

Adresse

Lexis Hibiscus Port Dickson

Port Dickson, Malaysia

N 2.419016 E 101.874002

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger