1 / 100

All Nations Guesthouse

Om hotellet

Dersom du velger All Nations Guesthouse når du skal til Port Antonio bor du ved havet og bare 5 minutter unna San San Beach og Blue Lagoon med bil. Dette gjestehuset med familievennlig profil ligger 1 mi (1,6 km) unna Frenchman's Cove Beach og 2 mi (3,2 km) unna Trident Castle. Skjem bort deg selv og bo på et av de 10 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med privat basseng og LED-TV. Sengen har overmadrass, dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen balkong eller terrasse. Gjester kan lage måltider i et delt/felles kjøkken. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med digital-TV. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Frenchman's Cove Beach - 1,6 km
San San Beach - 1,8 km
Jamaica Beaches - 1,8 km
Trident Castle - 2,2 km
Blue Lagoon - 3,5 km
Winnifred Beach - 6,2 km
Folly Ruins - 7,3 km
Boston Bay Beach (strand) - 7,9 km
Rio Grande - 8 km
Anglican Church - 8 km
Portland Parish Church (kirke) - 8,1 km
Port Antonio Square - 8,4 km
Musgrave marked - 8,4 km
Errol Flynn marina - 8,6 km
Bikini Beach - 8,8 km

Den foretrukne flyplassen for All Nations Guesthouse er Kingston (KIN-Norman Manley internasjonale flyplass) - 115,1 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Dette gjestehuset har i tillegg wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Ta deg noe å spise på ON SPOT, en restaurant ved bassenget som også har en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. USD 12 per person
  • Avgift for flyplasstransport: USD 150.00 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 6)
  • Avgift for rengjøring: USD 10
  • Avgift for ekstraseng: 30.0 USD per natt
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 7 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over All Nations Guesthouse

Adresse

All Nations Guesthouse

Port Antonio, Jamaica

N 18.174 E -76.4068

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger