1 / 84

San San Tropez

Om hotellet

Har du San San Tropez i Port Antonio som overnattingssted, er du i en regional park og kun 5 minutters gange fra Frenchman's Cove Beach og 7 minutter unna San San Beach til fots. Dette gjestehuset med familievennlig profil ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Jamaica Beaches og 1,2 mi (1,9 km) unna Blue Lagoon. Skjem bort deg selv og bo på et av de 8 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med privat basseng. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet, og samtlige rom har en sovesofa. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommet har telefon, samt skrivebord og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Frenchman's Cove Beach - 0,4 km
San San Beach - 0,6 km
Jamaica Beaches - 0,6 km
Blue Lagoon - 2,3 km
Trident Castle - 3,1 km
Winnifred Beach - 4,2 km
Boston Bay Beach (strand) - 6,8 km
Folly Ruins - 7,2 km
Rio Grande - 7,9 km
Anglican Church - 7,9 km
Portland Parish Church (kirke) - 8 km
Port Antonio Square - 8,3 km
Musgrave marked - 8,3 km
Errol Flynn marina - 8,5 km
Bikini Beach - 8,7 km

Den foretrukne flyplassen for San San Tropez er Kingston (KIN-Norman Manley internasjonale flyplass) - 115,4 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et utendørsbasseng. Dette gjestehuset tilbyr også wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og bryllupstjenester. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på San San Tropez, en luksusrestaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. USD 15 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 120 USD (tur-retur)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over San San Tropez

Adresse

San San Tropez

Port Antonio, Jamaica

N 18.173627 E -76.399291

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger