1 / 24

Plenilunio Beach House

Bari, Italia

Om hotellet

Føl deg som hjemme i denne villaen, som er utstyrt med privat basseng og privat spabad. Det finnes en privat møblert terrasse. Et tekjøkken er utstyrt med kjøleskap, komfyrtopp og mikrobølgeovn. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med parabol-TV, og wi-fi (inkludert) gjør at du kan holde deg oppdatert. Det private badet har kombinert dusj/badekar, dypt avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, et innendørsbasseng og et spabad. Denne villaen i middelhavsstil har dessuten wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg).

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Plenilunio Beach House

Adresse

Plenilunio Beach House

Polignano a Mare, Italia

N 40.99898 E 17.20953

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger