1 / 72

Elfordleigh

Om hotellet

Når du har Elfordleigh i Plymouth som overnattingssted, bor du i en regional park, kun 15 minutter å kjøre fra Nasjonal marint akvarium og Dartmoor National Park. Dette hotellet med golfmuligheter ligger 20,2 mi (32,6 km) unna Burgh Island (øy) og 2,3 mi (3,6 km) unna Plympton Swimming Pool. Føl deg som hjemme i et av de 36 gjesterommene. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Plympton Swimming Pool - 3,4 km
Saltram House (historisk bygning) - 7,6 km
Delta Force Paintball Plymouth - 7,7 km
Dartmoor National Park - 8,6 km
University of Plymouth (universitet) - 9,6 km
Nasjonal marint akvarium - 9,6 km
The Box - 9,8 km
Charles Church (kirke) - 10,1 km
South Devon - 10,4 km
Plymouth Gin Distillery - 10,5 km
Merchant's House - 10,6 km
Drake Circus - 10,6 km
Island House - 10,7 km
Plymouth Marjon University - 10,7 km
Elizabethan House (historisk bygning) - 10,7 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), frisørsalong og bryllupstjenester. Kom og spis lunsj eller middag på Churchills Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på britiske retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00 mot et tillegg. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitEngland, som er Englands nasjonale turistkontor.
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 14 for voksne og GBP 14 for barn
  • Kjæledyravgift: GBP 20.00 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Gebyr ved sen utsjekking: GBP 10.00 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Elfordleigh

Adresse

Elfordleigh

Plymouth, England, Storbritannia

N 50.40945 E -4.04868

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger