1 / 37

Leonardo Hotel Plymouth

Om hotellet

Leonardo Hotel Plymouth ligger sentralt til i Plymouth. Bor du her, vil du ha kun 1 minutter å kjøre til Nasjonal marint akvarium og 12 minutter til Dartmoor National Park. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,5 mi (0,7 km) unna Charles Church (kirke) og 0,7 mi (1,1 km) unna University of Plymouth (universitet). Føl deg som hjemme i et av de 247 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har kombinert dusj/badekar og hårføner. Rommene har safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Charles Church (kirke) - 0,2 km
Drake Circus - 0,2 km
The Box - 0,5 km
University of Plymouth (universitet) - 0,5 km
Merchant's House - 0,6 km
Plymouth Gin Distillery - 0,7 km
Theatre Royal, Plymouth - 0,8 km
Elizabethan House (historisk bygning) - 0,8 km
Island House - 0,8 km
Hoe Park - 0,9 km
Plymouth Mayflower - 0,9 km
Mayflower Steps (minnesmerke) - 0,9 km
Plymouth Naval Memorial - 1,1 km
Royal Citadel (historisk bygning) - 1,1 km
Nasjonal marint akvarium - 1,2 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Plymouth? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 550 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og TV i fellesområdet. Spis middag på Bar and Grill, en restaurant som spesialiserer seg på britiske retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tillegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. GBP 16 per person
  • Parkering mot betaling i nærheten: GBP 11 per dag (161 meter unna, åpen kl. 06.30 til kl. 23.00)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Leonardo Hotel Plymouth

Adresse

Leonardo Hotel Plymouth

Plymouth, England, Storbritannia

N 50.371677 E -4.134931

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger