1 / 42

Om hotellet

Dersom du velger The Imperial Hotel i Torteval som overnattingssted, bor du på stranden og dessuten kun 15 minutter unna Guernsey havn og Fort Grey Shipwreck Museum med bil. Dette hotellet ved stranden ligger 3,7 mi (5,9 km) unna German Occupation Museum og 3,9 mi (6,3 km) unna Little Chapel. Overnatt i et av de 17 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med kablet internett (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner (på forespørsel). Rommene har vannkoker og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Fort Grey Shipwreck Museum - 0,9 km
German Occupation Museum - 5,9 km
Little Chapel - 6,3 km
German Underground Hospital - 6,8 km
Petit Bot Bay - 7,1 km
Sausmarez Manor - 9,2 km
Icart Point - 9,3 km
Saumarez Park - 9,4 km
Saints Bay strand - 9,7 km
The Royal Guernsey Golf Club - 10,4 km
The Gallery - 10,7 km
Hauteville House - 10,9 km
Guernsey havn - 11,2 km
The Guernsey Tapestry - 11,3 km
Guernsey museum og kunstgalleri - 11,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Guernsey (GCI) - 6,4 km
Jersey (JER) - 69,9 km
Alderney (ACI) - 60,2 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har dessuten tur-/billettassistanse og piknikområde. På The Imperial Hotel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.
  • Kjæledyravgift: GBP 10 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over The Imperial Hotel

Adresse

The Imperial Hotel

Pleinmont, Kanaløyene, Storbritannia

N 49.433792 E -2.660054

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger