1 / 45

Relais Valle Orientina

Grosseto, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Etter en runde på golfbanen kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som varme kilder og et innendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og tur-/billettassistanse. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokost er inkludert.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Golf, massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestillingen kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst, ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Relais Valle Orientina

Adresse

Relais Valle Orientina

Pitigliano, Italia

N 42.651671 E 11.71203

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger