1 / 40

Villa Doria il Torrione

Turin, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj og bideer. Rommene har skrivebord og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette bed & breakfast-hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), skioppbevaring og tur-/billettassistanse. Som gjest på Villa Doria il Torrione kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Frokost er inkludert.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Villa Doria il Torrione

Adresse

Villa Doria il Torrione

Pinerolo, Italia

N 44.869413 E 7.350046

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger