1 / 49

T&T Resort And Spa

Phu Quoc-øya, Vietnam

Om hotellet

Velger du T&T Resort And Spa for ditt opphold i Phu Quoc, vil du være en 5 minutters kjøretur unna Phu Quoc nattmarked og Coi Nguon Museum. Dette hotellet ligger 15,4 mi (24,8 km) unna VinWonders Phu Quoc og 15,5 mi (24,9 km) unna Corona kasino. Føl deg som hjemme i et av de 26 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Coi Nguon Museum - 0,3 km
Long Beach Center - 0,5 km
Suoi Tranh & Suoi Da Ban - 1,6 km
Phu Quoc-stranden - 1,8 km
Phu Quoc nattmarked - 3 km
Dinh Ba Thuy-Long Thanh-Mau - 3,1 km
Dinh Cau Beach - 3,2 km
Dinh Cau - 3,3 km
San Van Dong Duong Dong stadion - 4,6 km
Huynh Khoa fiskesausfabrikk - 8 km
Sonasea Beach - 8,2 km
Walking Street Phu Quoc - 8,4 km
Suối Tranh-fossefallet - 9,2 km
Phu Quoc nasjonalpark - 12,2 km
Bãi Vòng-havnen - 12,5 km

Den foretrukne flyplassen for T&T Resort And Spa er Phu Quoc (PQC-Phu Quoc Intl.) - 6,8 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og vestibyle. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice.
  • Et gebyr påløper ved sen utsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 11 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over T&T Resort And Spa

Adresse

T&T Resort And Spa

Phu Quoc, Vietnam

N 10.194873 E 103.966099

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger