1 / 72

Thien Thanh Resort Phu Quoc

Phu Quoc-øya, Vietnam

Om hotellet

Velger du Thien Thanh Resort Phu Quoc i Phu Quoc som overnattingssted, bor du på stranden, kun en 5 minutters kjøretur unna både Phu Quoc nattmarked og Coi Nguon Museum. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 14,4 mi (23,1 km) unna VinWonders Phu Quoc og 14,4 mi (23,2 km) unna Corona kasino. Føl deg som hjemme i et av de 178 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har kombinert dusj/badekar med dype avslapningsbadekar og designertoalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Phu Quoc nattmarked - 1,3 km
Dinh Ba Thuy-Long Thanh-Mau - 1,4 km
Dinh Cau - 1,6 km
Dinh Cau Beach - 1,6 km
Coi Nguon Museum - 1,7 km
Long Beach Center - 2 km
Suoi Tranh & Suoi Da Ban - 2,2 km
San Van Dong Duong Dong stadion - 2,8 km
Phu Quoc-stranden - 3,2 km
Huynh Khoa fiskesausfabrikk - 6,3 km
Sonasea Beach - 9,9 km
Walking Street Phu Quoc - 9,9 km
Suối Tranh-fossefallet - 10,5 km
Phu Quoc nasjonalpark - 10,6 km
Ong Lang-stranden - 11,4 km

Den foretrukne flyplassen for Thien Thanh Resort Phu Quoc er Phu Quoc (PQC-Phu Quoc Intl.) - 8,3 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen på forespørsel uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Du kan spise lunsj eller middag på Pool, en restaurant som spesialiserer seg på lokale og internasjonale retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Besøk en bar/lounge eller en bassengbar og slapp av med din favorittdrink.
  • Avgift for ekstraseng: 1500000.0 VND per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Thien Thanh Resort Phu Quoc

Adresse

Thien Thanh Resort Phu Quoc

Phu Quoc, Vietnam

N 10.20554 E 103.96275

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger