1 / 51

Om hotellet

Med et opphold på Full Moon Beach i Phan Thiet (Sentrale Mui Ne-stranden) vil du være en 3 minutters kjøretur unna Ham Tien-stranden og 7 minutter fra Sea Links City. Dette resort-hotellet ved stranden ligger 4,8 mi (7,7 km) unna Muine fiskelandsby og 5,5 mi (8,8 km) unna Mui Ne marked. Føl deg som hjemme i et av de 27 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Long Beach Pearl Museum - 0,1 km
Tropical Minigolf - 0,2 km
Po Shanu Cham Towers - 1,2 km
Ham Tien-stranden - 1,4 km
Ong Dia steinstrand - 3,6 km
Hàm Tiến-markedet - 3,7 km
Sea Links City - 4 km
RD Vinslott - 4,8 km
Fairy Spring (Suoi Tien) - 7,1 km
Fish Sauce Museum - 7,1 km
Muine fiskelandsby - 7,7 km
Mui Ne marked - 8,8 km
Poshanu Cham-tårnet - 9 km
Sanddynene i Mui Ne - 10,2 km
Phan Thiet strand - 10,8 km

Den foretrukne flyplassen for Full Moon Beach er Tan Binh - Tan Son Nhat internasjonale flyplass (SGN) - 201,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på den private stranden, eller nyt andre fasiliteter som et utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), barnepass (mot betaling) og tur-/billettassistanse. Kom og spis lunsj eller middag i denne resortens restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig.
  • Avgift for flyplasstransport: VND 2760000 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)
  • Kjæledyravgift: VND 200000 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 460000.0 VND per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 5 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 6, og testen må være tatt maksimalt 72 timer før innsjekking.

Kart over Full Moon Beach

Adresse

Full Moon Beach

Phan Thiet, Vietnam

N 10.951862 E 108.211796

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger