1 / 50

Hai Yen Family Resort

Phan Thiet, Vietnam

Om hotellet

Med sin beliggenhet i Phan Thiet (Østlige Ham Tien-stranden) er Hai Yen Family Resort mindre enn en 5 minutters kjøretur fra Tropical Minigolf og Ham Tien-stranden. Dette hotellet ved stranden ligger 3,4 mi (5,4 km) unna Muine fiskelandsby og 4,6 mi (7,4 km) unna Sanddynene i Mui Ne. Føl deg som hjemme i et av de 56 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Po Shanu Cham Towers - 1,1 km
Hàm Tiến-markedet - 1,4 km
Tropical Minigolf - 2 km
Long Beach Pearl Museum - 2,2 km
Ham Tien-stranden - 3 km
Fairy Spring (Suoi Tien) - 4,3 km
Muine fiskelandsby - 5,4 km
Ong Dia steinstrand - 5,9 km
RD Vinslott - 6,1 km
Sea Links City - 6,3 km
Mui Ne marked - 6,5 km
Sanddynene i Mui Ne - 7,4 km
Đồi Hồng sanddyner - 8,5 km
Fish Sauce Museum - 8,5 km
Mui Ne-stranden - 9,3 km

Nærmeste store flyplass er Tan Binh - Tan Son Nhat internasjonale flyplass (SGN) - 189,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Du kan spise lunsj eller middag på Hai Yen, en restaurant som spesialiserer seg på internasjonale retter. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. VND 50000 per person
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 2200000 VND (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Lokale lover kan forby ugifte gjester å dele rom. Gjestene må fremvise vigselsattest dersom overnattingsstedet ber om det.
  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Enkelte fasiliteter kan ha begrenset tilgang. Gjester kan ta kontakt med overnattingsstedet for flere opplysninger ved å bruke kontaktopplysningene på reservasjonsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test.
  • Kravet om negativ COVID-19-test gjelder for alle gjester over 6, og testen må være tatt maksimalt 24 timer før innsjekking.

Kart over Hai Yen Family Resort

Adresse

Hai Yen Family Resort

Phan Thiet, Vietnam

N 10.955248 E 108.232286

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger