1 / 50

The Kayana Beach Lombok

Lombok, Indonesia

Om hotellet

Velger du The Kayana Beach Lombok i Pemenang som overnattingssted, bor du på stranden, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Bangsal havn og Pantai Pandanan. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 10,7 mi (17,2 km) unna Senggigi strand og 1 mi (1,6 km) unna Autore perlefarm og utstillingslokale. Føl deg som hjemme på et av de 32 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder privat basseng og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har separat badekar og dusj med dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Pantai Pandanan - 1,5 km
Autore perlefarm og utstillingslokale - 1,6 km
Nipah-stranden - 6,2 km
Bangsal havn - 7,2 km
Det offentlige havne- og billettkontoret - 7,3 km
Sire Beach golfklubb - 11,5 km
Sira Beach - 11,9 km
Gili Air-kaien - 12,1 km
Zone Spa - 12,1 km
Pantai Mangsit - 14 km
Pusuk Mountain - 14,6 km
Pantai Kerandangan II - 15 km
Senggigi strand - 17,2 km
Senggigi kunstmarked - 17,7 km
Pura Batu Bolong - 20,1 km

Nærmeste store flyplass er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 62,6 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer og kroppsbehandlinger. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Som gjest på The Kayana Beach Lombok kan du spise et bedre måltid på The Blues. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.

  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. IDR 150000–200000 for voksne og IDR 150000–200000 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ved innsjekking må gjester fremlegge dokumentasjon på negativ COVID-19-test.
  • Gjester som fremlegger negativ COVID-19-test, må ha blitt testet maksimalt 48 timer før innsjekking.

Kart over The Kayana Beach Lombok

Adresse

The Kayana Beach Lombok

Pemenang, Indonesia

N -8.406708 E 116.061589

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger