1 / 32

AmericInn by Wyndham Pella

Des Moises - IA, USA

Om hotellet

I Pella ligger AmericInn by Wyndham Pella kun en 4 minutters kjøretur unna Historical Village, Vermeer Windmill & Scholte House og 5 minutter unna Bos Landen Golf Club. Dette hotellet ligger 12,5 mi (20,2 km) unna Peace Tree Brewing Co. og 13,7 mi (22 km) unna Det nasjonale Hall of Fame-museet for sprintbiler. Føl deg som hjemme i et av de 56 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og mikrobølgeovn, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Central College - 1,3 km
Historical Village, Vermeer Windmill & Scholte House - 3,5 km
Bos Landen Golf Club - 3,7 km
Pella Regional Health Center - 3,9 km
Pella Regional Health Center - 4,1 km
Lake Red Rock - 5,1 km
Pella Sports Park - 9,3 km
Elk Rock State Park - 18,1 km
Peace Tree Brewing Co. - 20,2 km
Det nasjonale Hall of Fame-museet for sprintbiler - 22 km
Knoxville bilbane - 22,2 km
Knoxville Area Community Hospital - 22,5 km
Tassel Ridge vingård - 23,1 km
VanderWilt Park - 28,7 km
Southern Iowa Fair - 29,9 km

Den foretrukne flyplassen for AmericInn by Wyndham Pella er Des Moines internasjonale flyplass (DSM) - 81,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Pella? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 109 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et spabad. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og grill. Som gjest på AmericInn by Wyndham Pella kan du få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00.
  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over AmericInn by Wyndham Pella

Adresse

AmericInn by Wyndham Pella

Pella, Iowa, De forente stater

N 41.41029 E -92.95207

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger