1 / 26

Country Inn & Suites by Radisson, Pella, IA

Des Moises - IA, USA

Om hotellet

I Pella ligger Country Inn & Suites by Radisson, Pella, IA kun en 5 minutters kjøretur unna Central College og Historical Village, Vermeer Windmill & Scholte House. Dette hotellet ligger 1,8 mi (3 km) unna Pella Regional Health Center og 1,8 mi (3 km) unna Pella Regional Health Center. Føl deg som hjemme i et av de 69 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og mikrobølgeovn. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har skrivebord og aviser på hverdager (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Central College - 1,2 km
Historical Village, Vermeer Windmill & Scholte House - 1,8 km
Pella Regional Health Center - 2,5 km
Pella Regional Health Center - 2,5 km
Pella Sports Park - 3,5 km
Bos Landen Golf Club - 4,9 km
Lake Red Rock - 8 km
Tassel Ridge vingård - 19,1 km
Elk Rock State Park - 23,3 km
VanderWilt Park - 24,7 km
Peace Tree Brewing Co. - 25,3 km
Southern Iowa Fair - 25,9 km
Knoxville Area Community Hospital - 27 km
City Square Park - 27,4 km
Edmundson golfbane - 27,8 km

Den foretrukne flyplassen for Country Inn & Suites by Radisson, Pella, IA er Des Moines internasjonale flyplass (DSM) - 84,9 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et forretningssenter og hurtigutsjekking. Planlegger du en event i Pella? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 95 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som tilbys på stedet, som blant annet et innendørsbasseng, et spabad og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og piknikområde. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig.
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Country Inn & Suites by Radisson, Pella, IA

Adresse

Country Inn & Suites by Radisson, Pella, IA

Pella, Iowa, De forente stater

N 41.39309 E -92.91232

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger