1 / 100

Barony Castle Hotel

Om hotellet

Med et opphold på Barony Castle Hotel i Peebles (Eddleston) vil du være en 1 minutters kjøretur unna Great Polish Map of Scotland og 10 minutter fra Peebles Golf Club. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger kun 6,9 mi (11 km) unna 7stanes - Glentress og 7,4 mi (11,8 km) unna Kailzie Gardens. Føl deg som hjemme i et av de 72 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og vifte. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Great Polish Map of Scotland - 0,5 km
Peebles Golf Club - 8 km
7stanes - Glentress - 11 km
Go Ape Peebles Adventure Park - 11,6 km
Don Coyote Outdoor Centre - 11,6 km
Kailzie Gardens - 11,8 km
Leisure Club and Spa at Macdonald Cardrona Hotel - 12,3 km
Macdonald Cardrona Golf Course - 12,9 km
Haylodge Park (park) - 13,1 km
Neidpath Castle (slott) - 13,1 km
Glencorse Golf Club - 15,9 km
Penicuik Tower - 16,2 km
Dawyck Botanic Garden - 16,4 km
Robert Smail's Printing Works - 17,8 km
7stanes - Innerleithen - 18 km

Nærmeste store flyplass er Edinburgh flyplass (EDI) - 38,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Peebles? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 61 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og bankettsal. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, 1536 Restuarant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitScotland, som er Skottlands nasjonale turistnemnd.
  • Kjæledyravgift: GBP 15.00 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Gebyr ved sen utsjekking: GBP 15.00 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Barony Castle Hotel

Adresse

Barony Castle Hotel

Peebles, Skottland, Storbritannia

N 55.712834 E -3.215814

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger