1 / 89

Baia Paraelios Resort

Tropea, Italia

Om hotellet

Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og rengjøring tilbys daglig. barneseng/babyseng (inkludert) kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på den private stranden og nyt en dag i solen, eller nyt stedets andre fasiliteter, som inkluderer et sesongbasert utendørsbasseng. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Baia Paraelios Resort

Adresse

Baia Paraelios Resort

Parghelia, Italia

N 38.69281 E 15.95598

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger