1 / 44

Pakse Hotel & Restaurant

Laos, Laos

Om hotellet

Pakse Hotel & Restaurant ligger i hjertet av Pakse, mindre enn 15 minutter å gå fra Mekong og Wat Phabat. Dette hotellet ligger 1,3 mi (2 km) unna Champasak historiske kulturarvsmuseum og 20 mi (32,2 km) unna Champassak Terminal West. Føl deg som hjemme i et av de 63 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og tannbørste og tannkrem (på forespørsel). Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mekong - 0,8 km
Wat Phabat - 1,2 km
Champasak historiske kulturarvsmuseum - 1,8 km
Champassak Terminal West - 32,2 km
Vat Phou - 45,5 km
Chong Mek Border - 46,2 km
Wat Sirindhorn Wararam - 51,4 km

Den foretrukne flyplassen for Pakse Hotel & Restaurant er Pakse (PKZ) - 3,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et treningssenter eller nyt utsikten fra en takterrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Smak på internasjonale retter på Le Patioh de Noy, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger.
  • Avgift for flyplasstransport: USD 10 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 3)
  • Flyplasstransport per barn: 10 USD (én vei), (fra 4 til 12 år)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Pakse Hotel & Restaurant

Adresse

Pakse Hotel & Restaurant

Pakse, Laos

N 15.119971 E 105.798713

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger