1 / 28

Om hotellet

Dersom du velger Sanctuary Palms i Paihia vil du bo nær stranden og ha mindre enn 10 minutter å gå til både Bay of Islands og Paihia brygge. Denne leiligheten med eksklusive fasiliteter ligger kun 0,5 mi (0,9 km) unna Paihia Beach og 1,7 mi (2,7 km) unna Waitangi Treaty Grounds. Skjem bort deg selv og bo på et av de 4 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med peis og Flatskjerm-TV. Ethvert kjøkken er utstyrt med kjøleskap, ovn og komfyrtopp. Underholdningen er sikret med parabol-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har mikrobølgeovn og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys med jevne mellomrom. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Bay of Islands - 0,5 km
Te Ti Bay - 0,6 km
Paihia brygge - 0,8 km
Paihia Beach - 0,9 km
St Paul’s Church - 1,1 km
Action World - 1,8 km
Opua Forest - 2 km
Waka Taua - 2,5 km
Waitangi Treaty Grounds - 2,7 km
Treaty House - 2,7 km
Whare Runanga - 2,7 km
Makana Chocolate Boutique - 2,9 km
Waitangi golfklubb - 3,8 km
Russell Beach - 4,2 km
Pompalier House - 4,3 km

Den foretrukne flyplassen for Sanctuary Palms er Kerikeri (KKE-Bay of Islands) - 22,8 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 09.00 mot et tillegg.
  • Pris for kontinental frokost: ca. NZD 15 per person
  • Avgift for flyplasstransport: NZD 65 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 2)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Gjester under 18 år har ikke adgang til dette overnattingsstedet. Det er bare for voksne.
  • Alkohol serveres ikke på dette overnattingsstedet.

Kart over Sanctuary Palms

Adresse

Sanctuary Palms

Paihia, New Zealand

N -35.28237 E 174.089071

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger