1 / 57

The Maverick Resort

Om hotellet

The Maverick Resort ligger sentralt til i Ormond Beach. Bor du her, vil du ha kun 1 minutter å kjøre til Stranden i Daytona Beach og 7 minutter til Daytona Beach Bandshell. Dette leilighetshotellet ved stranden ligger 9,4 mi (15,2 km) unna Daytona internasjonale speedway-bane og 3,8 mi (6,1 km) unna Daytona Beach Boardwalk. Føl deg som hjemme på et av de 138 gjesterommene, som har air conditioning, og som har et tekjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og komfyrtopp. Rommene har egen balkong. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys etter avtale. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ormond Beach - 0,2 km
Ormond Beach - 0,2 km
Pirate's Cove Adventure Golf - 0,5 km
Andy Romano Beachfront Park - 0,9 km
Stranden i Daytona Beach - 1 km
First United Methodist Church - 1 km
Birthplace of Speed Park - 1,6 km
Bellair Lanes - 2 km
Ormond Memorial Art Museum - 2,1 km
MacDonald House Ormond Beach Welcome Center - 2,2 km
The Casements - 2,2 km
Rockefeller Gardens Park - 2,3 km
Ormond Mound - 3,9 km
Huguenot Park - 4,4 km
Ormond Lanes - 4,7 km

Den foretrukne flyplassen for The Maverick Resort er Daytona Beach, Florida (DAB-Daytona Beach internasjonale flyplass) - 14,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtigutsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et utendørsbasseng, et døgnåpent treningssenter og karaoke. Dette leilighetshotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), et spillrom og felles oppholdsrom. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette leilighetshotellet eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i bassengbaren.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Resortavgift: USD 11.25 per overnattingsenhet, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over The Maverick Resort

Adresse

The Maverick Resort

Ormond Beach, Florida, De forente stater

N 29.279451 E -81.033731

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger